Herzieningen Avondcompetitie

Toelichting bij de herziening Avoncompetitie

Voor dit seizoen heeft het bestuur voor aanvang besloten dat in de avondcompetitie in ieder geval 20 wedstrijden zouden worden gespeeld en er daarnaast tijd zou worden vrijgemaakt voor voorronden PK en bekerwedstrijden. Belangrijk hierbij was uiteraard dat alle teams dit seizoen hetzelfde aantal wedstrijden speelt, en niet zoals door de Corona gebroken competitie van vorig seizoen, handmatige acties moesten worden uitgevoerd om alle teams op hetzelfde aantal wedstrijden uit te laten komen. Hierbij is toen echter niet stilgestaan bij 1 of 2 herzieningsmomenten en op welke momenten die zouden moeten plaatsvinden. Op een later moment is in het bestuur afgesproken dat de herzieningen in deze week zouden plaatsvinden.

Dit blijkt achteraf geen goed moment te zijn, want helaas doet zich nu de situatie voor dat in B2 en de C2 competitie bij deze herziening niet alle teams een gelijk aantal wedstrijden heeft gespeeld (6 teams hebben 11 wedstrijden gespeeld, 3 teams 10 wedstrijden).

Het bestuur heeft zich hierover beraad en besloten de herzieningen door te voeren met het ongelijke aantal gespeelde wedstrijden. Hetgeen inmiddels is gebeurd. Uiteraard betreuren wij deze gang van zaken en we zullen er komend seizoen zeker alert op zijn.

Zijn er nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen met de wedstrijdleider avondcompetitie. Dit kan per mail (wl-a-veluwezoom@outlook.com) of telefonisch via 06-11018700.

Voor nu een goede jaarwisseling voor iedereen en tot volgend jaar.